БЕБА КОЈА ЈЕ ПРЕМИНУЛА У ВРТИЋУ САХРАЊЕНА НА БЕЖАНИЈИ: Пепу положили у бели ковчег, девојчица преминула у сну

Новости онлине

21. 10. 2020. у 14:12

БЕБА КОЈА ЈЕ ПРЕМИНУЛА У ВРТИЋУ САХРАЊЕНА НА БЕЖАНИЈИ: Пепу положили у бели ковчег, девојчица преминула у сну

Фото: Депоситпхотос/Илустрација

НЕКОЛИКО стотина људи данас око 12 сати окупило се на Новом Бежанијском гробљу како би на вечни починак испратили једногодишњу П. М. која је преминула пре неколико дана у вртићу у Земуну.

Беба је, колико је познато, преминула у сну од синдрома познатог као "смрт у колевци".

Сахрани је присуствовао велики број чланова породице, пријатеља и познаника породице преминулог детета.

Вест о овој трагедији прошле недеље дубоко је погодила Београђане. Породица скрхана болом није желела да прича за медије, док је вртић у ком је дете преминуло затворила инспекција јер су утврђене бројне неправилности у раду.

Девојчица, коју су из милоште звали Пепа, сахрањена је у белом ковчегу. Неутешни родитељи ишли су крај њега док су се у рукама људи у поворци могле видети и плишане играчке.

Бело цвеће преовладавало је у венцима које су носили сви који су досли да последњи пут поздраве у сну преминулу девојчицу.

Гробљем је завладала тишина и могли су се чути само тешки уздаси и плач најближих...

- Сви дани биће дани без тебе на далеки пут.. Путујеш у други небески свет, одлазиш без поздрава... Зашто нам Бог узе нашег анђела? Зашто је Боже воља твоја да дете родитељи прате у наручје твоје... Носићемо те у срцу, у оку, чувацемо твоју мајку, секу и тату. Чувајте анђели нашу Пепу... Пепа туга за тобом је велика, Чика Јова Змај је теби посветио стихове своје најтужније песме... - рекао је један од чланова породице на сахрани.

Како су тихо рекли рођаци и познаници породице, девојчица је преминула у сну и ништа више о томе не знају.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)