СЛИКА СА ЛИЦА МЕСТА: Шта се данас дешава испред викендице у којој су убијени Немања Прелевић и Данило Пековић (ФОТО)

З.У. - С.Ђ.

19. 10. 2020. у 16:52

СЛИКА СА ЛИЦА МЕСТА: Шта се данас дешава испред викендице у којој су убијени Немања Прелевић и Данило Пековић (ФОТО)

Фото: С.Ђ.

ПОДГОРИЧАНИ Данило Пековић и Немања Прелевић синоћ су убијени у у Црној Гори на планини Веруши. Сумња се у обрачун црногорских кланова. До обрачуна је, како смо сазнали, дошло у викендици на планини Веруши, која се налази између Колашина и Подгорице.

Црногорској полицији је синоћ око 18.20 А. Прелевић пријавила да јој се супруг Немања не јавља на телефон, као и да борави у викендици у Љеворечким Тузима код Колашина. Она је полицији пријавила да је са њим Данило Пековић. Замолила је комшију да обиђе викендицу. Како су "Новости" сазнале, комшија је испред куће пронашао Немању мртвог, а недалеко од њега и тело Данила.

Полиција је на место злочина изашла одмах.

Фото: С.Ђ.

- Полицији је око 18.20 А. П. пријавила да јој супруг Н. П. (28) не одговара на позиве и да се налази у викендици у Љеворечким Тузима, у близини Колашина са лицем Д. П. те да је комшија обишао викендицу и затекао испред овог објекта Н. П. без знакова живота. Полиција је изашла на лице места где је затекла ово лице без знакова живота. На лицу места је затечено још једно беживотно тело - саопштено је из Управе полиције.

Полиција је са надлежним тужиоцем обавила увиђај.

Како је речено у полицији предузимају се све активности како би се утврдиле околности и чињенице везане за овај злочин. Јутрос је како сазнајемо настављен убиђај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)