У ЈЕДНОМ ДАНУ ПОЧИНИО 3 КРИВИЧНА ДЕЛА Београђанин се споразумео са Тужилаштвом, а ево колику казну је добио

Ј.Д.Љ.

19. 10. 2020. у 14:30

У ЈЕДНОМ ДАНУ ПОЧИНИО 3 КРИВИЧНА ДЕЛА Београђанин се споразумео са Тужилаштвом, а ево колику казну је добио

Илустрација / Фото В. Данилов

ТРЕЋЕ основно јавно тужилаштво у Београду, након изведених доказних радњи, са осумњиченим Ћ.Д. (40) закључило је споразум о признању кривице, због извршења више кривичних дела.

Од стране суда изречена му је казна затвора у трајању од девет месеци, уз изрицање мере безбедности-обавезно лечење алкохоличара, која ће бити обављена у заводу за извршење за време трајања затворске казне, те мера безбедности-забрана управљања моторним возилом у трајању од једне године, која ће се спровести након издржавања казне.

Ћ.Д. је починио следећа кривична дела: угрожавање јавног саобраћаја, кривично дело непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, кривично дело насиље у породици.

Подсетимо, осумњичени је путничким возилом учествовао у саобраћајној незгоди на углу Нехруове и Војвођанске улице, у којој је шесторо лица задобило лаке телесне повреде, након тога напустио је лице места, не пружајући помоћ повређеним лицима. Даље се упутио код супруге, коју је психички малтретирао у Радничкој улици у Сурчину, а после се вратио у стан у Улици Јурија Гагарина, наставио да путем друштвених мрежа угрожава сигурност, тако што је упутио претње по живот пријатељу од супруге, где је пронађен од стране полицијских службеника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)