ШАРАЦ ЧЕТИРИ ПУТА БИО НА МЕТИ УБИЦА: Два пута му бацали бомбу на кућу, једном био на мети Чабе Дера (ВИДЕО)

Новости онлине

17. 10. 2020. у 18:03

ШАРАЦ ЧЕТИРИ ПУТА БИО НА МЕТИ УБИЦА: Два пута му бацали бомбу на кућу, једном био на мети Чабе Дера (ВИДЕО)

Фото: З. Јовановић/З. У.

НА паркингу ТЦ “Ушће” у улици Михаила Пупина 4, око 16.20 часова дошло је до пуцњаве у којој је рањен Александар Шарац. (35).

Шарац, који је наводно био члан групе Пинк Пантер је већ три пута био на мети убица. Прво је 2012. године на његову кућу на Бановом брду бачена бомба, а сличан покушај његовог убиства се одиграо и 2018. године.

Наиме, тада је бачена бомба на кућу репрезентативца и кошаркаша Партизана Вукашина Вулета Авдаловића на Бановом Брду, и много се спекулисало зашто би неко напао прослављеног спортисту који није имао везе са криминалом.

На крају испоставило да је на мети нападача највероватније био управо Александар Шарац, први комшија Авдаловића.

После бомбашких напада 2012. и 2018. године, сумња се да је Шарац био и на мети Чабе Дера 2019. године, али је грешком убијен његов зет, Небојша Марковић.

Ту ликвидацију су забележиле и камере, на којима се јасно види лице Чабе Дера како излази из белог "фијата" и испаљује неколико метака у Марковића, који је у том тренутку склапао колица за бебу поред аутомобила.

Дер је ухапшен у Чешкој Републици у марту прошле године, а у тренутку хапшења код себе је имао фалсификоване документе, два пиштоља са пригушивачем, муницију, перику, као и још нека средства за прерушавање.

Данас је на Шарца још увек непознати нападач испалио два метка на паркингу ТЦ Ушће, након чега је побегао. Шарац је тешко повређен, а полиција је блокирала део Новог Београда због потраге за убицом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)