АКЦИЈА БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Приведени осумњичени наркодилери, заплењена дрога

Танјуг

16. 10. 2020. у 17:41

АКЦИЈА БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Приведени осумњичени наркодилери, заплењена дрога

Фото: МУП Србије

У БЕОГРАДУ су у више одвојених полицијских акција ухапшени0 М. Ђ. (21), Д. И. (18), Д. Ђ. (20), Б. П. (26) и Н. М. (25) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Како је саопштио београдски МУП, претресом стана на Чукарици, у којем је боравио М. Ђ, полиција је запленила седам пакетића кокаина, укупне тежине око 80 грама.

У другој акцији, претресом викендице коју користи осумњичени Д. И. заплењена су четири пакета марихуане тешка око 800 грама, три пакетића хероина, као и 140 грама смеше парацетамола и кофеина, која служи за увећање масе наркотика.

Прегледом "фијата пунто" којим је управљао осумњичени Д. Ђ. полиција је запленила 45 пакетића марихуане, тежине 35,4 грама, док је код њега пронађено још три пакетића са мањом количином ове дроге.

Такође, претресом куће коју користи осумњичени Б. П. у Обреновцу заплењено је око 100 грама хероина, док су у стану у којем је боравио осумњичени Н. М. на Палилули пронађене 44 таблете екстазија.

Осумњичени су, уз кривичне пријаве, приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, додаје се у саопштењу МУП-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)