УХАПШЕН ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ КРАГУЈЕВЦА: Осумњичен да је припадник криминалне групе, пао приликом примопредаје дроге

Тањуг

09. 10. 2020. у 11:22

УХАПШЕН ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ КРАГУЈЕВЦА: Осумњичен да је припадник криминалне групе, пао приликом примопредаје дроге

Фото: Илустрација

ПОЛИЦАЈАЦ из Крагујевца С Б, за кога се сумња да је припадник организоване криминалне групе, ухапшен је ноћас са још две особе, након извршене примопредаје дроге, око 100.000 таблета ксалола, прецизира се у новом саопштењу Тужилаштва за организовани криминал.

Поред њега, по налогу овог тужилаштва, ухапшени су и С. З. за кога се сумња да је организатор криминалне групе и Н. З. да је припадник те групе, док се један осумњичени налази у бекству, прецизира се у саопштењу тог тужилаштва.

Поменуте таблете налазиле су се у 10 картонских кутија.

Примопредаја се одвијала тако што је из једног путничког возила десет картонских кутија пребачено у друго путничко возило у којем се налазио С. З. као ОРГАНИЗАТОР и Н. З. као припадник групе.

Они су ухапшени након вишемесечног предистражног поступка у акцији коју су спровели полицијски службеници Министарства унутрашњих послова, Дирекције полиције, Службе за борбу против организованог криминала као и Сектора унутрашње контроле.

На терет им се ставља удруживање ради вршења крвичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Одређено им је полицијско задржавање и они ће уз кривичну пријаву бити спроведени у Тужилаштво за организовани криминал.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)