ТРАЖЕ СВЕДОКА ИЗ ДБ ЦРНЕ ГОРЕ: Одбрана тражи да се саслуша овај човек

Н. Б.

07. 10. 2020. у 10:00

ТРАЖЕ СВЕДОКА ИЗ ДБ ЦРНЕ ГОРЕ: Одбрана тражи да се саслуша овај човек

Фото архива

ОДБРАНА оптужених за умешаност у убиство новинара Славка Ћурувије јуче је пред Специјалним судом у Београду током уводног излагања предложила да као нови сведок у поновљеном поступку буде саслушан Василије Мијовић, некадашњи припадник црногорске Државне безбедности.

Адвокат Зора Добричанин Никодиновић, која заступа Милана Радоњића и Ратка Ромића, јуче је суду предала писмо, које је, како је казала, добила почетком априла прошле године, уочи изрицања пресуде, коју је касније укинуо Апелациони суд.

Она је навела да јој је стигла забелешка са потписом Василија Мијовића, а у којој се, како тврди, упућује на то ко је наручио и убио власника "Дневног телеграфа". Објаснила је да је он ту белешку наводно упутио бившем саветнику председника Филипа Вујановића.

Поред Радоњића и Ромића поступак се води и против Радомира Марковића, али и Мирослава Курака, који је у бекству.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

TRAZITE VI UBICE MEDJU NJEGOVIM PAJTASIMA

07.10.2020. 10:22

NAJVEROVATNIJE JE RASPODELA NOVCA U PITANJU, koje je stiglo IZ fondacije "OTVORENO DRUSTVA" jer nisu svi izdajnici Srbije i srpskog naroda ravnopravno nagradjeni, a mogli bi za svedoka pozvat i Sorosa, on bi mogao i morao da zna ko je i koliko kasirao, oni koji su se otvoreno hvalili, kako su novac iz Budimpeste donosili u jaknama.