УЖАС КОД НИША: Довела сина (6) из Швајцарске да види Србију, а рођак (16) га силовао у штали

Novosti online

02. 10. 2020. у 00:16

УЖАС КОД НИША: Довела сина (6) из Швајцарске да види Србију, а рођак (16) га силовао у штали

Фото: Depositphotos

ДОШЛА сам са шестогодишњим сином на одмор у Србију, да видимо родни крај, а прошли смо кроз пакао. У шоку сам, моје дете било је жртва сексуалног злостављања, и то од дечака старог 16 година, даљег мужевљевог рођака! Случај сам пријавила полицији и првим авионом вратили смо се у Швајцарску.

Овако прича жена која је родом из околине Ниша (име познато редакцији), преноси Блиц.

Против малолетника старог 16 година из једне општине у околини Ниша поднета је кривична пријава због недозвољених полних радњи јер је сексуално злостављао шестогодишњег дечака.

Ужасан случај злостављања малолетника десио се крајем јула месеца у једном селу тридесетак километара удаљеном од Ниша после чега је против малолетника поднета кривична пријава у редовном поступку.

СВЕ ЈЕ ПОЧЕЛО КАО ИГРА

Према незваничним информацијама, сумња се да је малолетни тинејџер, намамио дечака у шталу, где се, злоупотребљавајући његово поверење и чињеницу да је 10 година старији од њега, над њим сексуално иживљавао.

- Прича се по селу да су дечаци и у неком даљем сродству. Наводно је све почело као игра, којом је малолетник намамио дечака у шталу на сеоском имању. Ту су прво причали, шалили се након чега је, како се сумња, малолетник дечаку гурнуо прст у анални отвор. Након тога му је показивао свој полни орган. Шта се тачно све десило док су били закључани у шатли, утврдиће истрага. Чињеница је да се овако нешто није десило у том крају - каже наш извор.

ЖРТВА ЈОШ ЈЕДАН ДЕЧАК

Према речима мајке силованог дечака, није схватала у почетку о чему се ради, пише "Курир".

- Муж је био у Швајцарској, а ја сам дошла са сином да упозна Србију, да види рођаке. Он је убрзо по доласку постао нервозан и вршио је велику нужду у гаће. То ми је било потпуно необично, мајка на све помисли, па и на промену средине, другачију храну - кроз сузе прича очајна жена и додаје да је тек касније сазнала страшну вест.

Није ни слутила шта ће она и њен син доживети у селу код Ниша, а на рођака манијака упозорила ју је једна комшиница. Након тога, она каже да је преживела тешке дане.

- Укључила сам се у све то и сазнала да је деветогодишњи дечак страдао од овог момка, али је он, за разлику од мог сина, све детаљно испричао полицији. То мора да престане. Боже, колико смо помагали тој породици. То је сиромашан крај, слали смо неке паре, куповали мобилне телефоне... А шта смо заслужили - пита се ова жена која је тренутно у Швајцарској и која тражи од нишког правосуђа да казни кривца.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Đoka

02.10.2020. 05:06

To je taj seljački primitivizam kad psuju i upotrebljavaju takve navodne reci pred decom svaki dan . Deca su nevina i neznaju šta je loše tako da ne razlikuju da se tako nešto ne radi nad slabijim od sebe .