САОБРАЋАЈКА У ПРИЈЕПОЉУ: Дечак (13) бежао на бициклу од паса луталица, па подлетео под аутомобил

А.Ровчанин

01. 10. 2020. у 21:08

САОБРАЋАЈКА У ПРИЈЕПОЉУ: Дечак (13) бежао на бициклу од паса луталица, па подлетео под аутомобил

Depositphotos

ТРИНАЕСТОГОДИШЊИ дечак, возач бицикла, пребачен је у пријепољску Општу болницу пошто је повређен вечерас у удесу који се догодио у улици Милосава Стиковића недалеко од Железничке станице преноси пријеполкјски портал „ПП Медиа“.

Према незваничним информацијама, малишанана који је возио бицикл напали су пси луталице, уплашени дечак потом је изашао на магистрални пут и подлетео под возило марке ВW пасат које се кретало саобраћајницом.

Незгода се догодила око 19и30 часова, на лицу места изашли су припадници саобраћајне полиције, а обавештено је и надлежно тужилаштво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Razumna osoba

02.10.2020. 01:34

@Burbon - Velika je žalost ono što se desilo dečaku. Međutim, ističe se da je u tekstu napisano da je prema ,,nezvaničnim" informacijama nemili događaj ovako protekao. Suviše malo informacija za ovakav komentar, složićete se? Možda je neki od pasa bio gađan kamenom, udaren nogom ili tome slično, pa je to bila samo povratna reakcija? Najlakše je napasti onoga ko ne ume da se brani. Sterilizacija je ključno rešenje. Posle sterilizacije, životinje koje se vrate na ulicu su miroljubive, nemaju nagon za parenjem i ne prave probleme, treba im svega komad hrane i topla reč. Sa ovakvim malograđanskim razmišljanjem, nećemo se pomaknuti sa mrtve tačke. Čuj, neka se uspavljuju ako ih niko ne udomi. Budite kivni na organe lokalne samouprave koje ne rešavaju problem, čak i oni psi koji napadnu su oni koji nisu sterilisani, idu čoporativno zbog parenja, gladni su i maltretirani. Opštine predviđene pare za program rešavanja usmere na drugu stranu, a ispaštaju životinje. Ne prave problem sterlisane jedinke, to vodi ka smanjenju napuštenih jedinki i rešavanju problema. Nije ljudska vrsta najbitnija na ovom svetu, urazumite se.