СЕЦКАЛИ СУ ГА НОЖЕМ: Ово је Игор кога су отели у Јагодини и терали да призна да је љубавник Даријиног мужа (ФОТО)

В.Н.

01. 10. 2020. у 20:13

СЕЦКАЛИ СУ ГА НОЖЕМ: Ово је Игор кога су отели у Јагодини и терали да призна да је љубавник Даријиног мужа (ФОТО)

Фото: Архива

ИГОРА Станковића (37) киднаповали су у Јагодини Дарија Ц. В. (40), звана Дара, и Драган К. (43), познатији као Кокос, обоје из Стрижила.

За причу се, вероватно, никад не би сазнало да Дарија није све снимила мобилним телефоном, па је снимак стигао до полиције, која их је одмах ухапсила. По селу се прича да је Дарија то урадила како би снимак послала свом адвокату и како би деца припала њој, а не супругу са којим се разводи.

Фото: Архива

Истрагу о овом случају води Основно јавно тужилаштво у Јагодини које Дарији и Драгану на терет ставља противправно лишење слободе. Како им је решењем Основног суда у Јагодини притвор од 30 дана истицао 14. септембра, Основно тужилаштво је јагодинском суду поднело предлог за продужење притвора, с обзиром на то да још постоје разлози због којих је притвор одређен, па им је он продужен. По завршетку прикупљања доказа, биће донета јавнотужилачка одлука.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Lucky

02.10.2020. 12:59

Iz Jagodine sam ,dogadjaj mi je poznat ali me buni jedno. Ne samo u ovon tekstu i ovom dogadjaju vec uopste,nacin na koji pisete. Zasto ime zrtve objavljujete u ptpunosti a imena baraba , silovatelja,ubica,lipova i ostale bagre krijete od javnosti. Zaarr netreba da se zna od koga da se covek cuva i koga da izbegava.