ИСПОВЕСТ ОЦА ИГОРА КОГ СУ ОТЕЛИ У ЈАГОДИНИ: Син ми је у очајном стању, психички је потпуно растројен

В. Н.

01. 10. 2020. у 21:40

ИСПОВЕСТ ОЦА ИГОРА КОГ СУ ОТЕЛИ У ЈАГОДИНИ: Син ми је у очајном стању, психички је потпуно растројен

Фото: Архива

Не једем и не спавам од када су Дарија и Драган мучили мог сина Игора, целу ноћ. Од десет сати увече до четири изјутра!

Сецкали су га ножем по рукама и терали га да призна да је био у љубавној вези са Даријиним бившим супругом Мануелом, Шпанцем, што није тачно. Син ми је у очајном стању, психички је потпуно растројен и не знам како ће да се избори са оним што му се догодило. Још је на лековима за смирење.

Овако, за "Новости", прича Слободан Станковић, чијег су сина Игора (37) киднаповали Дарија Ц. В. (40), звана Дара, и Драган К. (43), познатији као Кокос, обоје из Стрижила.

Фото: Архива

За причу се, вероватно, никад не би сазнало да Дарија није све снимила мобилним телефоном, па је снимак стигао до полиције, која их је одмах ухапсила. По селу се прича да је Дарија то урадила како би снимак послала свом адвокату и како би деца припала њој, а не супругу са којим се разводи.

Истрагу о овом случају води Основно јавно тужилаштво у Јагодини које Дарији и Драгану на терет ставља противправно лишење слободе. Како им је решењем Основног суда у Јагодини притвор од 30 дана истицао 14. септембра, Основно тужилаштво је јагодинском суду поднело предлог за продужење притвора, с обзиром на то да још постоје разлози због којих је притвор одређен, па им је он продужен. По завршетку прикупљања доказа, биће донета јавнотужилачка одлука.

Фото: Архива

На видео-запису који се прекјуче појавио на друштвеним мрежама, види се како осумњичени прете Игору на румунском, влашком и немачком језику, помињући му мајку. Пошто није хтео да призна да је у љубавној вези, Дарија га је посекла ножем по руци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)