ЦАРИНИЦИ ЗАУСТАВИЛИ АЛБАНЦА НА БАТРОВЦИМА: У колима није било ништа сумњиво, а онда су му прегледали доњи веш

Новости онлине

01. 10. 2020. у 15:45

ЦАРИНИЦИ ЗАУСТАВИЛИ АЛБАНЦА НА БАТРОВЦИМА: У колима није било ништа сумњиво, а онда су му прегледали доњи веш

Фото: Управа царина

НОЋАС око поноћи на Батровцима је пронађен пакетић марихуане, који је немачки држављанин албанске националности сакрио у доњи веш који је имао на себи.

Поменути путник је сам путовао аутомобилом "мерцедес" немачких регистарских ознака ка АП КиМ, а по доласку на границу рекао је да нема ништа да пријави за царинску контролу.

И заиста у аутомобилу није било ничега осим личног пртљага. Међутим, пошто је изазвао сумњу граничних службеника, на ред је дошао и лични претрес, чему се путник опирао и отворено негодовао. Тиме је само потврдио сумње цариника и полиције, а убрзо је у његовом доњем вешу и пронађен пакетић облепљен сивом самолепљивом траком, у којем се налазило нешто више од 12 грама марихуане.

Марихуана је 30. септембра откривена и на испостави Пошта Београд. Поред пријављеног држача за телефон у пошиљци која је из Холандије пристигла за примаоца у Београду пронађено је и пет кесица суве биљне, као и три бочице смеђе смоласте материје.

Обе материје су на приручним тестовима одреаговале су на марихуану, након чега је комплетна садржина спорне пошиљке предата у надлежност МУП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)