УХАПШЕН МУШКАРАЦ (40) У БЕОГРАДУ Изазвао удес, побегао са лица места, а затим код куће малтретирао супругу

Ј.Д.Љ.

30. 09. 2020. у 10:28

УХАПШЕН МУШКАРАЦ (40) У БЕОГРАДУ Изазвао удес, побегао са лица места, а затим код куће малтретирао супругу

Фото Depositphotos

ТРЕЋЕ основно јавно тужилаштво у Београду одредило је задржавање у трајању од 48 часова осумњиченом Ц.Д. (40), због извршења више кривичних дела, и то угрожавање јавног саобраћаја, непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, насиље у породици и кривично дело угрожавање сигурности.

-Најпре, осумњичени је путничким возилом учествовао у саобраћајној незгоди на углу Нехруове и Војвођанске улице, у којој је шесторо лица задобило лаке телесне повреде, након тога напустио је лице места, не пружајући помоћ повређеним лицима. Даље се упутио код супруге, коју је психички малтретирао у Радничкој улици у Сурчину, а после се вратио у стан у Улици Јурија Гагарина, наставио да путем друштвених мрежа угрожава сигурност, тако што је упутио претње по живот пријатељу од супруге, где је пронађен од стране полицијских службеника-наводи се у полицијском саопштењу.


С обзиром да је осумњичени извршио више кривичних дела, да је претходно осуђиван за истоврсна кривична дела, након саслушања, од стране тужилаштва предложено је одређивање притвора у трајању од 30 дана, што је решењем суда и одређено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)