ПРЕМИНУО ВОАЈЕР ИЗ СПЕНСА: Снимао малолетницу док се туширала, умро у кућном затвору

Љ. П.

29. 09. 2020. у 16:13

ПРЕМИНУО ВОАЈЕР ИЗ СПЕНСА: Снимао малолетницу док се туширала, умро у кућном затвору

Фото: Д. Дозет

МЕШТАНИН Ковиља Б. К. (59), који је осуђен на годину дана кућног затвора уз електронски надзор, јер је 3. фебруара у новосадском Спенсу мобилним телефоном фотографисао малолетницу док се туширала, преминуо је јуче ујутро.

 Разлог су здравствене тегобе.

Он је, како је "Новостима" потврђено у Управи за извршење кривичних санкција, казну је почео да издржава 18. августа у кућним условима. У петак је хоспитализован због погоршаног здравственог стања.

Б. К. је радио као домар у новосадском Спенсу, оптужница је теретила за приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетне особе за порнографију.

Петнаестогодишња чланица боксрерског клуба Војводина је тог дана, после преподневног тренинга, у једном тренутку испод врата туш-кабине видела мобилни телефон у нечијој руци. Уплашена и узнемирена што је неко снима, девојчица је вриснула, а затим кренула према вратима, али јој особа са друге стране то није дозволила.

Храбра млада спортисткиња се на брзину обукла и одлучна да сазна ко је особа са телефоном и због чега је фотографисала. Кренула је за њим трчећи боса кроз ходник и успела је да га ухвати. Позвала је полицију која је брзо стигла и ухапсила Б. К.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)