ДОШАО ИЗ НЕМАЧКЕ НА ПРОСЛАВУ, ВРАЋАЈУ ГА У САНДУКУ: Ово је Славиша који је погинуо код Кладова - породица и комшије у неверици (ФОТО)

В. Ђ.

27. 09. 2020. у 15:30

ДОШАО ИЗ НЕМАЧКЕ НА ПРОСЛАВУ, ВРАЋАЈУ ГА У САНДУКУ: Ово је Славиша који је погинуо код Кладова - породица и комшије у неверици (ФОТО)

Фото: В. Ђ.

СЛАВИША Буздокић (50) дошао је из Нирнберга, у Немачкој, где живи са породицом, у суботу да би прославио рођење сина свог братанца.

Пошто је у понедељак морао да буде на послу, у недељу, четири сата иза поноћи, узео је ауто од комшије како би ухватиио аутобус и вратио се у Немачку, али је слетео са пута и погинуо надомак Кладова.

- Седели смо и веселили се, а Славиша је упркос молбама да преспава, узео "ланчиу" од комшије и кренуо да ухвати аутобус  - причају гости.

Један од рођака је кренуо за њим. Међутим, стигао је до аутобуске станице, али Славишин ауто није нашао.

Фото: В. Ђ.

Рођак је, обузет црним слутњама кренуо назад, а онда је, недалеко од улаза у Кладово угледао Славишин ауто.

- Изашао сам из кола и видео сам да је ауто скроз хаварисан. Од силине ударца и мотор је испао из лежишта - каже рођак несрећног Славише за "Новости".

Незванично, Славиша је изгубио контролу над аутом. Трагова кочења није било.

- После су нам истражни органи казали да се ауто преврнуо неколико пута. Славиша је, испоставило се, погинуо на лицу места - рекао је Славишин рођак, чија фамилија је у шоку, и ретко ко је желео да прича.

- Славиша је попио ракију или две. Ипак, тачан узрок смрти знаће се након обдукције - додаје наш саговорник.

Фото: В. Ђ.

Славишини родитељи су 40 година радили у Немачкој, где су и стекли пензију.

- Славишà је већ 30 година био у Немацкој. Имао је транспортну фирму и запошљавао је, кад је год могао, људе из овог краја  - кажу комшије.

Буздокић је за собом оставио супругу и двоје деце.

- Шта ти је живот, Славиша је дошао на прославу, а враћају га у сандуку - у неверици су комшије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)