СВЕДОЦИ ГОВОРИЛИ О ДРУГИМ ДОГАЂАЈИМА: Суђење Ненаду Арсићу у Приштини се наставља 1. октобра

Д. З.

25. 09. 2020. у 22:09

СВЕДОЦИ ГОВОРИЛИ О ДРУГИМ ДОГАЂАЈИМА: Суђење Ненаду Арсићу у Приштини се наставља 1. октобра

Фото: Depositphotos

Пред Посебним одељењем Основног суда у Приштини данас су саслушана четири сведока у истрази која се води против Ненада Арсића из Чаглавице, оптуженог од стране Специјалног тужилаштва Косова да је извршио кривично дело ратног злочина против цивилног становништва.

Наиме, према речима адвоката Дејана Васића, на данашњем претресу саслушана су четири сведока оптужнице док се да се саслушање сведока одбране очекује 1. октобра.

- Они су о догађају говорили посредно, с обзиром на то да су они били очевици онога што се догађало касније након што је наводно кривично дело извршено. Они нису били суштински толико много важни, али оно што ја очекујем да ће бити важно је оно што ће се десити првог октобра, када ће доћи два сведока одбране која ће потврдити чињеницу да Ненад никада није био на месту извршења кривичног дела, будући да је у то време био на слави код своје сестре у Врњачкој Бањи - истакао је адвокат

Васић објашњавају да се Арсић терети да је током рата као припадник југословенске полиције, у приштинском приградском насељу Емшир, малтретирао и тукао Јакупа и Скендера Шаљу, терајући их силом да пију ракију и певају песму “Ој, Србијо, мила мати, увек ћу те својом звати”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)