ЈА САМ ЈАУКАЛА, ДЕЦУ ДА СПАСИМО: Исповест мештанке Брасине после пада авиона Миг-21

В. Митрић

25. 09. 2020. у 11:00

ЈА САМ ЈАУКАЛА, ДЕЦУ ДА СПАСИМО: Исповест мештанке Брасине после пада авиона Миг-21

Фото: В.Митрић

У ОКОЛИНИ Лознице, у атару села Брасина, срушио се војни авион.

Авион је летео из Доње Борине где је према сведочењу мештанке умало није ударио у његову кућу, наставио је ка Врасини, јавља репортер "Новости".

- Летео је и окренуо се између Ристића и Танасковића и пао је у поток. Нас троје је то гледало! Избегао је куће, ја сам јаукала, цело село сазвала, да помогнемо, децу да спасемо, експлозија је била немогућа, ударио је у малињак. Борио се да не удари у куће, Мени је мало кров окрзнуо - каже мештанка.

Прве снимке и фотографије са места несреће погледајте КЛИКОМ ОВДЕ.

Детаљније о несрећи прочитајте у ПОСЕБНОЈ ВЕСТИ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

maniks

25.09.2020. 13:35

Zasto je pilot leteo iznad njegove kuce u Donjoj Borini koju zamalo da udari kako kaze mestanka. Sigurno mu niko nije naredio da leti tako nisko iznad svog sela. Za vojsku je ovo velika steta i u ljudstvu i u tehnici..U svakom slucaju ispitati i preduzeti mere prema predpostavljenima ovom pilotu. Sigurno mu ovo nije bio prvi put da se dokazuje mestanima njegovog sela i to su predpostavljeni sigurno znali.

Urke

25.09.2020. 19:41

@Milka - Zasto neumesno ?! pa covek je to pretpostavio kao moguci uzrok pada,jer je izgleda prenisko leteo bar po vidjenu ocevidaca...a sta bi mogao biti uzrok pada ako je avion neposredno pre leta pregledan po proceduri...stvari moraju da se kazu i istraze sta se zaista zbilo, da se ubuduce ne bi ponavljale...