ТЕШКО ПОВРЕЂЕН МЛАДИЋ У НОВОМ САДУ: Свађа око рачуна у кафићу претворила се у масовну тучу?

Новости онлине

24. 09. 2020. у 20:49

ТЕШКО ПОВРЕЂЕН МЛАДИЋ У НОВОМ САДУ: Свађа око рачуна у кафићу претворила се у масовну тучу?

Фото: В. Митрић

О. С. (23) тешко је повређен у масовној тучи која је избила синоћ око један час после поноћи у Улици Лазе Телечког.

Како каже доктор Зоран Круљ из Хитне помоћи, њихова екипа је на лице места дошла по позиву полиције у пола два, када су се учесници инцидента налазили на углу Лазе Телечког и Мите Ружића, наводи 021.рс.

Повређени младић је збринут на лицу места и превезен у Ургентни центар на даљу дијагностику. У Клиничком центру Војводине су за 021.рс рекли да је у току ноћи у ту здравствену установу примљен О. С. (23) са тешким телесним повредама у виду ишчашења лакта леве руке. "После хитне, благовремене, комплетне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је отпуштен на даље кућно лечење", наводе у КЦВ-у.  

У бироу МУП-а наводе да је новосадска полиција по пријави да се догодила туча изашла на лице места и затекла 23-годишњег младића са повредом подлактице и још три особе. Припадници полиције су на лицу места добили информације да је након краће вербалне расправе око рачуна у угоститељском објекту келнер тог локала оштећеног гурнуо с леђа. Младић је повређен и превезен је у Клинички центар Војводине, где су му, како наводе у МУП-у, констатоване лаке телесне повреде, што је потпуно супротно од оног што наводе за 021 у КЦВ-у.

Полиција је о овом догађају обавестила Основно јавно тужилаштво у Новом Саду и сада се ради на даљем прикупљању информација и саслушању сведока, док ће тужилаштво одлучити да ли има основа за подношење прекршајних или кривичних пријава и за које дело.

(021.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)