ОТКРИВЕН МОТИВ: Ево због чега је Ранко убио жену са којом је био у вези

О. М. - Д. Г.

24. 09. 2020. у 21:14

ОТКРИВЕН МОТИВ: Ево због чега је Ранко убио жену са којом је био у вези

Фото О. Матавуљ

РАНКО Миљановић (52) из Зворника хицима из пиштоља убио је јуче Стану Дувњак (63) с којом је био у љубавној вези. Злочин се догодио око шест часова у њеној кући у селу Брањево.

Како сазнајемо, Миљановић је жени пуцао у главу и груди и она је на месту остала мртва. Након тога је отишао до првог комшије и саопштио му шта је учинио. Шокирани човек је позвао полицију и Миљановић је убрзо ухапшен.

Приликом хапшења није пружао никакав отпор и мирно се предао. Полицајци су потом у соби затекли окрвављено тело Дувњакове. На лицу места пронађен је и пиштољ којим је највероватније почињен злочин, што ће бити утврђено даљим вештачењима.

Према незваничним информацијама, убиству је претходила свађа, а као мотив убиства комшије помињу љубомору, односно проблеме које су Ранко и Стана имали у својој вези.

Жртва имала више бракова

МЕШТАНИ Брањева причају да је Стана Дувњак удовица и да је живела сама у кући. Наводно је имала више бракова, а последњи супруг јој био старији човек који је радни век провео у иностранству. Наводно су се венчали да би њој остала његова пензија. Иза ње су, из првог брака, остали син и ћерка.

Портпарол ПУ Зворник, Миљан Бобар каже да је злочин пријављен ПС Козлук у 6.10.

- Полицијски службеници ухапсили су Р. М. због сумње да је починио убиство. Претходно је пријављено да је Р. М. ватреним оружјем нанео телесне повреде С. Д. која је преминула, услед задобијених повреда - рекао је Бобар.

Он каже да су увиђај на месту злочина извршили дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини у сарадњи са криминалистичком полицијом ПУ Зворник, а у присуству дежурног мртвозорника.

- Осумњичени је спроведен на криминалистичку обраду. Полицијски службеници настављају са предузимањем мера и радњи у циљу документовања кривичног дела, а све даље активности предузимаће се под надзором поступајућег тужиоца - рекао је Бобар.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)