ТУГА! Ово је Јасмина коју је убио љубавник у Баричу

Ј.Д.Лј.

24. 09. 2020. у 13:23

ТУГА! Ово је Јасмина коју је убио љубавник у Баричу

Фото: Фејсбук

КАКО смо незванично сазнали у разговору са комшијама Јасмина П. која је убијена у Баричу наводно је радила као медицинска сестра у КЦС Србије.

Становници Барича незванично кажу да су чули и да је она пореклом из околине Коцељева и да се са радованом познаје дуже време.

- Слабо је комуницирала са комшијама. Деловала је тихо и мирно - каже једна од комшиница.

- Чула сам да се недавно развела и да има двоје деце. Знамо да је имала наводно новог партнера који је често долазио код ње, али не знам о коме је реч. Шта се то догодило између њих двоје само они знају.

Фото: Фејсбук

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Majka ili otac

24.09.2020. 14:47

Ko god odobrava i podrzava preljubu,i sve sto je nemoralno i nenormalno,NIJE SAV SVOJ,da li su t’a djeca i sa njene i njegove strane trazila da postanu???Da li je to ponosno za njih sto im majka ima ljubavnika ili otac ljubavnicu!Razvedi se pa radi sta zelis,a ne ovako!

Ivana

25.09.2020. 13:32

@Majka ili otac - I pise u tekstu da se zena razvela....Pa se pocela vidjati s nekim..Moralisti koji ni ne procitaju tekst,samo pametuju po naslovu ,,ljubavik,, preporucujem da pre pametovanja ubuduce procitaju.I kako got bilo i da se nije razvela niko nema pravo nikome oduzeti zivot !!!

trece oko

25.09.2020. 01:59

Ovo je neki Jutka. Hteo je da volka kako njemu odgovara, a cim druga strana nije htela tako, dohvatio se noza. Sirovina za samicu. Pa one sto su branile Jutku neka idu da brane sada ovoga. Dok im neko iz familije ne strada, takve se nece opametiti.

Caca

25.09.2020. 09:32

Ма шта раде бре ти мушкарци више?? Не смеш ни да кажеш да хоћеш да раскинеш, јер одмах те убије. Који је већ ово пут?? Докле бре више??? Стварно страшно