СЛУЧАЈ СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА МАЛИШАНА (9) ИЗ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА: Продужен притвор осумњиченом рођаку дечака

Љ. П.

24. 09. 2020. у 05:00

СЛУЧАЈ СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА МАЛИШАНА (9) ИЗ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА: Продужен притвор осумњиченом рођаку дечака

Фото приватна архива

ИСТРАГА о сексуалном злостављању деветогодишњег дечака из Сремских Карловаца, за које је осумњичен А. П. (30) из истог места, у Вишем јавном тужилаштву се приводи крају.

Како нам је речено, још им није достављен налаз и мишљење тима за судску психијатрију, а када то буде учињено, биће подигнута оптужница.

У досадашњој истрази су испитани сви сведоци за које је тужилаштво сматрало да имају сазнања неопходна за кривични поступак.

Осумњиченом да је силовао деветогодишњег дечака поново је продужен притвор, па ће А. П. остати иза решетака до 22. октобра да боравком на слободи не би могао да утиче на сведоке, због бојазни од понављања дела, али и због узнемирења јавности.

Тридесетогодишњак, за кога сазнајемо да је блиски дечаков рођак, сумњичи се да је у ноћи између 14. и 15. јуна сексуално злостављао малишана. Он га је са собом одвео на једну рођенданску прославу у насељу Дока-Черат у Сремским Карловцима, где је било доста гостију, а кући га је вратио око четири сата ујутро.

На путу до куће, према незваничним сазнањима, А. П. је дечака носио у наручју, јер се малишан није осећао добро, а онда је док су прелазили преко ливаде, како се сумња, напаствовао деветогодишњака, после чега га је одвео кући.

Малишан је одмах легао да спава и дуго није устајао из кревета, што је његовим родитељима, посебно мајци било сумњиво. Дечак је, међутим, рекао да га јако боли стомак, па су га одвели код лекара, који је утврдио да има озбиљне повреде и да је сексуално злостављан, па је случај одмах пријављен полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)