ХТЕО ДА ПРИКРИЈЕ НЕСРЕЋУ: Одређено задржавање возачу из Власотинца (33)

И.М.

22. 09. 2020. у 08:40

ХТЕО ДА ПРИКРИЈЕ НЕСРЕЋУ: Одређено задржавање возачу из Власотинца (33)

Фото Илустрација В.Н.

ОСНОВНО јавно тужилаштво у Лесковцу потврдило је да је одредило задржавање једном возачу због сумње да је, у несрећи која се у суботу догодила у лесковачком селу Ступница, починио тешко дело против безбедности саобраћаја.

У саопштењу се наводи да је у овој несрећи једна особа задобила тешке телесне повреде, услед којих је преминула.

Према незваничним информацијама, испитује се да ли је осумњичени возач (33) из Власотинца покушао да прикрије да је у саобраћајној несрећи повредио свог шест година старијег сувозача из једног села у општини Гаџин Хан, а наводно се проверава и то да ли му је у прикривању кривичног дела неко помогао. Повређени је у недељу преминуо у Клиничком центру у Нишу, где је превезен из лесковачке Опште болнице.

Сумња се да је возач изгубио контролу над аутомобилом и слетео са пута када је његов сувозач задобио тешке телесне повреде опасне по живот. Возач је потом, према незваничним сазнањима, повређеног сапутника извукао на пут, зауставио возило које је наишло и њиме га одвезао до Опште болнице у Лесковцу. Лекарима је, наводно, рекао да је пацијент повреде задобио приликом пада са терасе. Проверава се и да ли се возач, после свега, вратио на место саобраћајне несреће и уз помоћ две засад непознате особе своје возило извукао на пут и одвезао га до једног власотиначког села.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)