БЕЛИ КОВЧЕГ ЗА СИНА ПРВЕНЦА: Неутешни родитељи бебе која је пронађена мртва код Вршца

Ј. Ј. Б.

21. 09. 2020. у 13:51

БЕЛИ КОВЧЕГ ЗА СИНА ПРВЕНЦА: Неутешни родитељи бебе која је пронађена мртва код Вршца

Фото: Ј. Ј. Б.

ЈЕДНОМЕСЕЧНА беба из села Загајица, код Вршца, коју је у недељу ујутру малолетна мајка Сара Салкановић (17) затекла у свом кревету без знакова живота, највероватније се угушила током сисања.

Засада се искључује могућност да је до смрти дошло насилним путем, јер на беживотном телу малишана, рођеног 11. августа, нису пронађени трагови насиља.

Фото: Фејсбук

Ипак, прави узрок смрти ће се знати када буду завршени резултати обдукције, која је урађена по налогу Вишег јавног тужилаштва у Панчеву. 

Неутешни родитељи, Сара и њен 11 година старији супруг Савица Грујин, данас ће на сеоском гробљу сахранити свог сина првенца, ком су дали име Спаса.

Фото: Ј. Ј. Б.

Подсећања ради, до ове породичне трагедије дошло је у ноћи између суботе и недеље. Према тврдњама мајке, беба се пробудила око два сата изјутра због грчева, те ју је она, да би је утешила, ставила да спава у кревет између ње и супруга и дала јој да сиса. Ујутру око 6 часова приметила је да беба не дише.

Фото: Ј. Ј. Б.

Одмах су звали хитну помоћ, која је по службеној дужности обавестила полицију о овој трагедији. Родитељи су саслушани у полицијској станици у Вршцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)