ВИДЕЛИ СМО ТЕЛО НА ШОФЕРШАЈБНИ: Стравична сведочења очевидаца тешке саобраћајке у Сурчину (ВИДЕО)

Novosti online

20. 09. 2020. у 08:29

ВИДЕЛИ СМО ТЕЛО НА ШОФЕРШАЈБНИ:  Стравична сведочења очевидаца тешке саобраћајке у Сурчину (ВИДЕО)

Фото: Игор Маринковић

НА ауто-путу од Београда ка Загребу синоћ је дошло до тешке саобраћајне несреће. У стравичном судару комбија, у којем су били возач и шесторо путника, са камионом, погинуле су две особе. Према незваничним сазнањима, страдали су возач и сувозач.

- Видели смо човека који је испао кроз шофершајбну. Свуда около су биле крхотине. Чули су се јауци, запомагање - овако потресну сцену препричава један од очевидаца тешке саобраћајне несреће на аутопуту код скретања за аеродром "Никола Тесла".

На месту језиве несреће остале су крхотине. Комби је спреда и са десне стране потпуно смрскан. Очевици су препричали језиве моменте одмах накод стравичног удеса.

- Пренуо нас је прасак и убрзо сирене Хитне помоћи. Истрчали смо да видимо шта се дешава. Призор је био језив. Видели смо човека који је испао кроз шофершајбну како непомично лежи - прича узнемирени комшија.

Према његовим речима, када је чуо снажан ударац и потом видео уништено возило, помислио је да су сви страдали.

- Мислио сам да су сви мртви. Толико су биле страшне сцене, да нећу моћи дуго да их заборавим - рекао је он за "Блиц.рс".

Комби је наводно, приватни превозник, а путници су се упутули за Чешку. Према нашим незваничним сазнањима, на месту несреће, оба возила кретала су се истом траком из правца града, када је комби, из за сада неутврђених разлога, подлетео под камион, а камион се од силине ударца померио удесно.

Након удеса, путници из комбија су остали заробљени, због чега су ватрогасци морали да секу возило. Пет екипа хитне помоћи превезло је повређене старе између 28 и 40 година у Земунску болницу и Ургентни центар.

Под којим околностим је возач комбија изгубио контролу над воланом, нагађали су и очевици несреће, али ће тек званичном истрагом бити утврђено.

Полиција је обавила увиђај, а саобраћај је нормализован два сата након саобраћајне несреће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)