КОМБИ ПУН ПУТНИКА ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Детаљи стравичне саобраћајне несреће код аеродрома (ФОТО/ВИДЕО)

М.С.

20. 09. 2020. у 00:12

КОМБИ ПУН ПУТНИКА ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Детаљи стравичне саобраћајне несреће код аеродрома (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Игор Маринковић

У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи која се догодила око 23.00 на аутопуту Београд-Загреб пре скретања за аеродром "Никола Тесла" погинуло је двоје људи.

Према незваничним информацијама, комби се сударио са камионом и настрадали су возач и сувозач из комби возила, док је возач камиона прошао са лакшим повредама. 

Како смо незванично сазнали, на месту несреће, оба возила кретала су се истом траком из правца града, када је комби, из за сада неутврђених разлога, подлетео под камион, а камион се од силине ударца померио удесно. 

У комбију се у тренутку несреће налазило седморо путника, који су у моменту удеса, остали заробљени. Екипе су их извукле и превезле у Ургентни центар. Комби је наводно, приватни превозник, а путници су се упутули за Чешку. 

Под којим околностим је возач комбија изгубио контролу над воланом, нагађали су и очевици несреће, али ће тек званичном истрагом бити утврђено. 

Велика колона дугачка око 2 километра формирала се синоћ, а сви који су се нашли у колони морали су да сачекају да се увиђај заврши како би кренули даље.

Увиђај је завршен и саобраћај је нормализован тек након поноћи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)