НОВОСТИ САЗНАЈУ: Миладину Ковачевићу одређено задржавање

Г.Н.

18. 09. 2020. у 16:03

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Миладину Ковачевићу одређено задржавање

Фото: Бекић

МИЛАДИНУ Ковачевићу одређено је полицијско задржавање до 48 сати, сазнају Новости.

Адвокат Иван Гвозденац по изласку са саслушања у полицијској станици Савски венац рекао је да се наставља стигматизација Ковачевића.

Фото: М. Анђела

Он је осумњичен за угрожавање сигурности београђанке Тијане Т. која га је пријавила полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Dejan Koprivica

19.09.2020. 02:24

@dragoslav - Dajte ljudi, momak to sto je uradio u americi uradio je. Inace poznajem ga i uopste nije nasilan!!! A u ovoj zemlji tako naduvaju pricu da ako nekog pipne bice "BRUTALNO MU JE SLOMIO RUKU"

marika

19.09.2020. 11:34

Čudim se koliko mržnje prema tom mladiću. Neverovartno da se niko ne osvrće na razlog zašto je Kovačević udario tog amerikanca jevrejskog porekla iz bogate porodice. Dakle taj lik je u studentskom klubu iz jednog društva u kome nije bio Kovačević niti taj mladi bogatun, pokušao da vukuči za ruke odvede za svoj sto, jednu srpsku devojku takođe na studijama u SAD.Ona se opirala i vikala na šta je reagovao samo Kovačević , prvo opomenom a onda ga je tresnuo i to samo jednom . U padu ovaj se još dodatno ozledio i onda su se svi obrušili na nasilnika - Srbina. Odmah se uključuju lobiji advokati i Kovačeviću preti kazna od dvadeset godina robije. Sve što je docnije urađeno po meni je za pohvalu jer je sprečen plan da se Kovačevićm, naš čovek , Srbin, otera na robiju možda i doživotno.