ФАНТОМ ИЗ ЛЕСКОВЦА: Непомично стоји и вреба пролазнике палицом (ВИДЕО)

Новости онлине

18. 09. 2020. у 11:35

ФАНТОМ ИЗ ЛЕСКОВЦА: Непомично стоји и вреба пролазнике палицом (ВИДЕО)

Фото: И. Митић

ВЕЋ недељу дана маскирани младић са капуљачом на глави и мотком у рукама борави у насељу Зеле Вељковић у Лесковцу.

Непомично стоји, посматра пролазнике, уноси им се у лице и удаљава без икакве конверзације, а недавно је напао једног мештанина који га је питао због чега сатима стоји испред његове куће, наводе из Југмедије.

Мештани су преплашени и надају се да ће га полиција ухватити пре него што почини неко теже кривично дело

Лесковчанин Иван Раденковић, као и остали становници овог насеља већ данима преживљавају праве сцене, како тврде, из хорор филмова, јер сама појава младића делује веома језиво.

" Када неко маскиран, са палицом у рукама стоји испред ваших врата сатима непомичан, на сва ваша питања само немо и непомично наставља да вас посматра, морате да признате да вам не би било нимало пријатно. Не знаш ни да ли је у питању неки лопов или манијак. Не знаш шта хоће од тебе. И то се углавном појављивао ноћу, после десет сати. А онда и у току дана. Јутрос је поново посматрао моју кућу. Када сам га питао зашто то ради, прескочио је ограду и кренуо мотком на мене. Када је жена викнула да зове полицију, он је побегао", препричава Иван ову ситуацију коју су забележиле и безбедносне камере са његове куће.

Још неколико становника овог насеља потврдило је да је имало непријатан сусрет са овим маскираним младићем, а први пут су га пријавили полицији у суботу увече. Иванова пријава је била друга.

У Полицијској управи Лесковац речено је да интезивно трагају за младићем и да покушавају да утврде његов идентитет.

rs.sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)