МАЛИШАНА ОДВЕО У ШУМУ, ПА ГА ЗЛОСТАВЉАО: Старцу (82) суде за обљубу дечака (8)

Љ. П.

18. 09. 2020. у 07:30

МАЛИШАНА ОДВЕО У ШУМУ, ПА ГА ЗЛОСТАВЉАО: Старцу (82) суде за обљубу дечака (8)

Фото: Илустрација

ВИШЕ јавно тужилаштво у Новом Саду је после завршене истраге подигло оптужницу против времешног М. Ј. (82) из тог града због сумње да је обљубио осмогодишњег дечака из Новог Сада. Њему је, како нам је речено у новосадском Вишем суду притвор продужен до 17. октобра.

Овај осамдесетдвогодишњак је ухапшен 7. маја под сумњом да је тога дана у поподневним сатима, у близини плаже Шодрош, малишана одвео у оближњу шуму и обљубио. Старац и осмогодишњак, који се наводно не познају, сасвим случајно су се тога дана срели недалеко од некадашњег новосадског бродоградилишта. Малишан је сам отишао од куће и пешице се упутио према Дунаву, да би тамо био сам и играо се.


После неколико размењених речи са дечаком, М. Ј. је, како се сумња, малишана одвео у оближњу шуму код неуређене дунавске плаже, где га је, како се сумња, осмогодишњак орално задовољавао.


Шетајући туда, две жене су наишле на ужасан призор, који их је шокирао и узнемирио, а после неколико тренутака када су се мало прибрале, позвале су полицију и пријавиле шта су виделе. Времешни М. Ј. је, како сазнајемо, на брзину навукао панталоне и мирно одатле одшетао према насељу Лиман, а жене које су виделе узнемирујуће сцене, ту су сачекале полицију и рекле куда је осумњичени старац отишао.


На основу описа, он је брзо пронађен и стављене су му лисице на руке, а приликом хапшења се није опирао нити је питао због чега га одводе. Дечак је пронађен сакривен у жбуњу, недалеко од места где се догодио гнусни чин.


Како сазнајемо, М. Ј. је на саслушању углавном ћутао и није одговарао на питања, а у једном тренутку је, наводно, само кратко рекао нешто у смислу "да би било најбоље да је сада мртав".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)