ОВО СУ МОМЦИ НАСТРАДАЛИ КОД ЖИТОРАЂЕ: Два младића погинула, трећи у коми (ФОТО)

Д. Зечевић

13. 09. 2020. у 14:26

ОВО СУ МОМЦИ НАСТРАДАЛИ КОД ЖИТОРАЂЕ: Два младића погинула, трећи у коми (ФОТО)

Фото: Инстаграм

ДАНИЛО Ц. (21, трећи са лева на фотографији) из села Самариновца код Житорађе и Александар Ж. (21, четврти са лева) из села Пејковца преминули су на лицу места у саобраћајној несрећи која се у недељу ујутру око један сат догодила код села Лукомир на путу Житорађа Прокупље, док је А.Ј. (26, други са лева) из Прокупља у тешком телесном стању превезен у клиничко болнички центар у Нишу.

У несрећи која се догодила када је путничко возило којим је упрваљао Александар Ј.(26) из Прокупља из за сада непознатих разлога прешао на супротну страну и према незваничним сазнањима ударио у камион, телесне повреде задобиле су још две особе од којих је једна задржана у прокупачкој болници.

Фото: Инстаграм

- У нашу болницу колима Хитне помоћи из Прокупља и Житорађе довежене су четири особе, при чему је Д.Ц (21) био без знакова живота  тако да ни реанимација није дала резултате. А.Ј. (26) довежен је са тешким телесним повредама и уз медицинску пратњу прослеђен је у нишки клиничко болнички центар, док је А.Ц.(19) после дијагностике задржан на лечењу у нашој болници, а А.М.(22) из Самариновца пуштена је на кућно лечење - истиче за наш лист Натали Николић, портпарол прокупачке болнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)