ТЕК ЈЕ НАШАО ПОСАО, А ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Исповест Властимира чији је син настрадао код Добановачке петље

С. Костић

10. 09. 2020. у 22:08

ТЕК ЈЕ НАШАО ПОСАО, А ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Исповест Властимира чији је син настрадао код Добановачке петље

Фото: Новости/Фацебоок

КРИСТИЈАН се, управљајући "пежоом 3008", наводно кретао зауставном траком. Да ли је са те стране обилазио неко возило, не знам, али када је видео да у њој стоји камион, покушао је да се укључи у средњу траку. Нажалост, није у томе успео и тако је предњим делом аута подлетео под камион. Ово сам чуо, али не знам ни да ли је било тако, јер од полиције још нисмо ништа званично добили.

Овако, за "Новости", говори Властимир Гемовић, отац настрадалог Предрага (41), који је са колегиницом из Сремске Митровице, Смиљком Тривић (35), погинуо у саобраћајној несрећи која се у среду у јутарњим сатима догодила на Добановачкој петљи. У удесу су теже повређени њихови суграђани и колеге, возач "пежоа" Кристијан С. и Ален В. (35).

Неутешни отац каже да не зна када ће преузети тело, јер због целе ситуације са пандемијом вируса корона, процес ће трајати дуже.

Новости

ПОВРЕЂЕНИ

- ЛЕКАРИ су нам рекли да Кристијан није животно угрожен, да има потрес мозга као и да му је стављена крагна око врата. Задржаће га још неко време у болници - каже Властимир.

И повређени Ален В. (35) има крагну око врата као и болове у пределу груди, које је задобио од сигурносног појаса.

Предраг, као и његове колеге, које су биле са њим у аутомобилу, недавно је почео да ради у новој фирми у Сурчину, након пропасти предузећа у којем су били запослени у Сремској Митровици.

- Свако јутро су они путовали на посао, радио је на брушењу стакла од којих су се правили столови или убацивали у ПВЦ столарију. Радовао се новом послу - говори Властимир, додајући да му је Предраг хвалио како лепо изгледа тај погон у којем је почео да ради.

- И то јутро су кренули на посао. Кристијан је возио, Смиљка је седела на сувозачевом месту, док је мој син седео иза ње, а Ален иза возача. Онда се десило оно најгоре.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)