ТУЖАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА БОШКОМ: Тело нађено у Дунаву, Кладовљани у шоку

S.M.J.

24. 08. 2020. у 12:44

ТУЖАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА БОШКОМ: Тело нађено у Дунаву, Кладовљани у шоку

Предраг Митић

РЕЧНА патрола Граничне полиције Ђердап извукла је беживотно тело Бошка М. (43) из Дунава, који је нестао пре два дана.

Бошко Маћашев (43), радник „Ђердап услуга“ из Кладова утопио се у суботу увече на кладовској плажи. Његово тело пронашли су рибари два километра низводно код села Костол.

Маћашев је, причају Кладовљани, био добар пливач. Претпостављају да је пре одласка кући решио да се окупа. На обали су пронађене његове ствари а како се није вратио кући одмах је алармирана полиција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Boxy

25.08.2020. 04:54

Jos jedan slucaj utapanja gde he razlog najverovatnije ulazak u vodu bez prethodnog kvasenja i privikavanja tela na temperaturu vode.Bez blagog rastezanja da se nedogodi grc lista i stopala.Mnogi kazu bio dobar plivac,biti dobar i biti stalan plivac kao deo sporta su dve potpuno razlicite stvari,jos plivati u zivoj vodi gde treba velika snaga i spremnost jer se boris protiv struja.Srbiji treba vise bazena,zive vode kao reke,jezera,more su opasni.Meni je plivanje sport ali me zive vode nikad nisu privlacile ali ja npr zivim u Sidneju gde imamo bazene na svakih par kilometara pa razumem zasto kod nas leti ljudi idu kod reka,jezera itd.