ПОЗНАТО СТАЊЕ ДЕВОЈКЕ КОЈОЈ ЈЕ ОТКИНУТО СТОПАЛО: Лекари се борили за Теодорин живот, девојка је сада у стабилном стању

Новости онлине

17. 08. 2020. у 22:00

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДЕВОЈКЕ КОЈОЈ ЈЕ ОТКИНУТО СТОПАЛО: Лекари се борили за Теодорин живот, девојка је сада у стабилном стању

Полиција на месту несреће / Фото приватна архива

ТЕОДОРА Р. (19), девојка која је тешко повређена 8. августа на Кошутњаку, када је на њу налетео аутомобил, опоравља се у Ургентном центру.

- Она је и даље у тешком стању, али није више животно угрожена - потврдили су из Ургентног центра.

Подсетимо, Теодору је кобне вечери на пешачком прелазу у Улици кнеза Вишеслава, аутомобилом "форд фиеста" ударио двадесетогодишњи Ф. И. који је након тога побегао са лица места.

Сведоци су испричали да јој је он том прилком откинуо стопало, након чега је девојка била животно угрожена, а лекари су јој се борили за живот. Њој су у помоћ притрчали и запослени кафане у којој је Теодора била до неколико минута пре ужаса.

Како је нешто раније испричао власник ресторана у коме се Теодора кобне ноћи проводила са својим друштвом, и уједно и један од очевидаца, девојка је свега 10 минута пре 23 сата пошла да одвезе свој ауто до куће, будући да је имала пробну возачку дозволу.

Како су тада испричали очевици, девојка је била у флуоресцентно жутој хаљини и право је чудо како је возач није видео на пешачком прелазу.

Три дана након несреће, Ф. И. је ухапшен, а на саслушању је све признао. Он је рекао да је побегао с лица места јер се "уплашио кад је видео шта је урадио".

Њему се на терет стављају два кривична дела: тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди. Он је на саслушању признао оба кривична дела.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)