ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД КРАЉЕВА: Сударила се 4 аутомобила на Ибарској магистрали - међу повређенима и деца! (ФОТО/ВИДЕО)

Г.Ћировић

субота, 15. 08. 2020. у 19:44

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД КРАЉЕВА: Сударила се 4 аутомобила на Ибарској магистрали - међу повређенима и деца! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Г.Шљивић

У САОБРАЋАЈНОМ удесу четири путничка аутомобила који се под још неразјашњеним околностима догодио у суботу, око 18 сати, у месту Прогорелица на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Рашка, срећом није било настрадалих, али је повређено укупно седам особа од којих нико није животно угрожен.

Како се претпоставља, удес се догодио када је возач „сеата“ краљевачке регистрације, крећући се према Краљеву из непознатих разлога изгубио контролу над возилом, прешао у леву траку и ударио у „фолксваген пасат“ тутинске регистрације који је долазио из супротног правца, а потом и у „бмв“, немачких регистраских ознака, који је се такође кретао у правцу Рашке.

Од силине ударца „бмв“ се без контроле заротирао на коловозу и ударио у „опел корсу“ краљевачке регистрације која се кретала иза „сеата“.

Овом приликом повређено је укупно седам особа, од којих двоје деце, и они су санитетским возилима, као и у приватној режији, пребачени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву где су и збринути.

Како незванично сазнајемо, нико од повређених није задобио озледе опасне по живот.

Због удеса и увиђаја, саобраћај је на овој веома прометној деоници магистралног пута кроз Ибарску клисуру био у вишестаном потпуном прекиду, па су се и из правца Краљева и из правца Рашке формирале километарске колоне возила.

Више детаља под којима се судар догодио биће највероватније познато након истраге која је у току.     


 

     

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)