ПРЕТУЧЕН ПА ЗАДАВЉЕН КАНАПОМ? Полиција трага за двојицом осумњичених за убиство Милорада Р. у Жаркову

Ш. МАРОВИЋ - З. УСКОКОВИЋ

четвртак, 13. 08. 2020. у 23:11

ПРЕТУЧЕН ПА ЗАДАВЉЕН КАНАПОМ? Полиција трага за двојицом осумњичених за убиство Милорада Р. у Жаркову

Фото: З. Јовановић/Фацебоок

У београдском насељу Жарково, у Улици Ратка Ресановића 13 Б, полиција је у четвртак ујутру пронашла беживотно тело Милорада Р. (49). Kaко сазнајемо, он је највероватније претучен, а затим задављен, а полицију интензивно трага за двојицом осумњичених.

Полицију је позвао Милорадов пријатељ, који је дошао да га обиђе.

Злочин се догодио у половично усељеној згради у жарковачком насељу Рупчине, у објекту који је саграђен пре десет година. Поред убијеног Милорада Р., овде живи још само неколико породица.

Како незванично сазнајемо из извора блиског истрази, Милорад је у среду увече наводно седео у свом стану са двојицом познаника, који су га убеђивали да им призна где крије новац. Када је он то одбио, најпре су га претукли, а када им је рекао где му је "штек", задавили су га, највероватније, канапом или пертлом.

Испред улаза у зграду је било паркирано неколико полицијских возила, а форензичари су од раних јутарњих часова прикупљали доказе који ће им помоћи у расветљавању овог злочина. Тело жртве је око 15.30 однето на обдукцију.

- Нисам чула да се синоћ нешто дешавало, јер је у овој згради усељено само неколико станова - прича једна од житељки ове улице.

Милорад Р., који је последњих година живео у Београду, пореклом је из Хрватске и дошао је у главни град да ради као керамичар. Како се може видети на његовом профилу на "Фејсбуку", бавио се унутрашњим уређењем. Његова ћерка и жена, како смо сазнали, већ дуго живе у Аустрији.

Полиција је испред зграде у Улици Ратка Ресановића затекла и одвезла браон "мерцедес", за који се сумња да је припадао убијеном.

ТРЕЋИ СПРАТ

МИЛОРАД Р. живео је у згради на последњем, трећем спрату. Током увиђаја, прозор који је окренут ка улици, све време је био отворен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)