УЧИО ДЕВОЈЧИЦУ ДА СЕ ЉУБИ? Оптужница против Д. Ж. (47) из села код Бруса због пријаве за педофилију

С. БАБОВИЋ

среда, 12. 08. 2020. у 21:33

УЧИО ДЕВОЈЧИЦУ ДА СЕ ЉУБИ? Оптужница против Д. Ж. (47) из села код Бруса због пријаве за педофилију

Илустрација / Фото: Depositphotos

ОСНОВНО јавно тужилаштву у Брусу поднело је оптужницу против Д. Ж. (47) због сумње да је 5. јуна у својој кући у оближњем селу, покушао да љуби једанаестогодишњу девојчицу из комшилука, сазнају "Новости".

Њему се на терет ставља кривично дело недозвољене полне радње према малолетници. Према информацијама које смо добили, овај случај педофилије одиграо се 5. јуна у породичној кући окривљеног у селу поред Бруса.

Тужилаштво сматра да има довољно доказа који могу да осуде осумњиченог, који је несрећно дете најпре намамио у кућу нудећи јој да попије сок. Да случај буде гори, све време док се драма одигравала у кухињи, малолетни син Д. Ж. спавао је у другој соби!

Како се сумња, он је најпре успавао своје деветомесечно дете, а онда се "окомио" на девојчицу (идентитет познат редакцији).

- Док су се налазили сами у кухињи и док је седео на столици поред девојчице, упитао ју је да ли има дечка и да ли зна да се љуби - наводи се између осталог у оптужном предлогу. - Када му је одговорила негативно на сва питања, упитао ју је да ли хоће да је научи да се љуби, а затим је своју руку ставио преко њеног рамена и кренуо да је пољуби у уста.

ИСКАЗИ

КАКО сазнајемо из више извора, Д. Ж. и девојчица дали су различите исказе на саслушању пред Тужилаштвом. Оптужени није спорио да је једном пољубио у образ малолетницу, али, наводно, само зато што је она хтела да њу пољуби његова деветомесечна беба. То је, правдао се, учинио уместо сина. Девојчица је, међутим, испричала да је када се све дешавало, беба спавала у другој соби.

Д. Ж. је, како се тврди, прво пољубио девојчицу на крај десне усне, а када се измакла, пољубио ју је у образ и врат, након чега је она успела да изађе из куће окривљеног.

- Током истраге, саслушано је више особа - каже, за "Новости", Милан Михајловић, јавни тужилац. - Затражено је и мишљење вештака специјалисте психологије, који се изјаснио да се исказ оштећене може прихватити као поуздан и истинит.

До процесуирања овог случаја дошло је након прве сумње на педофилију. Како су осумњичени и породица девојчице у непосредном комшилуку, а село је мало, то и није могло дуго да се крије. Извор "Новости" наводи да је мајка кренула у расправу са комшијом, када јој је о напаствовању у кући испричала њена ћерка. Ту свађу су чули други људи из села и пријавили сумње полицији, после чега је Тужилаштво кренуло да истражује случај.

ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ ЗАТВОР

ЗА кривично дело недозвољене полне радње за које се сумњичи Д. Ж. запрећена је новчана казна или затвор до шест месеци. Према незваничним сазнањима, Основно јавно тужилаштво затражило је затворску казну.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)