ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА БЕБЕ КОЈУ ЈЕ ОТАЦ ТУКАО ДО СМРТИ: Резултати језиви - дете било и раније злостављано?

Ј. Ј. БАЉАК

12. 08. 2020. у 15:41

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА БЕБЕ КОЈУ ЈЕ ОТАЦ ТУКАО ДО СМРТИ: Резултати језиви - дете било и раније злостављано?

Фото: Депозит

КАКО су сазнале "Новости", резултати обдукције дечака старог непуна три месеца показују да је смрт наступила као последица батинања.

Реч је о дечаку који је у петак, 7. августа преминуо на Институту за мајку и дете у Београду.

Дечак је преминуо од последица тешких телесних повреда које му је, како је сумња, још 25. јуна нанео отац М. Т. (29) из Вршца.

Како сазнају "Новости" од добро обавештеног извора, претпоставља се да је дечачић више пута био злостављан.

- Једном су бебу довели у болницу са изговором да се загрцнула током сисања, али су лекари већ тада уочили сумњиве промене на његовом телу - каже наш извор из истраге.

Подсетимо, малишан је после пребијања примљен на Институт са поремећајем свести и свим другим тегобама које прате то стање. Упркос напорима лекара, подлегао је повредама након 40 дана тешке борбе за живот.

Насилни отац је приведен истог дана, када је, из засад непознатих разлога, претукао своју тада једноипомесечну бебу.

Дечак је преминуо у Институту за мајку и дете

Дечај је преминуо на институту за мајку и дете

Незванично сазнајемо да је реч о младом пару, који је живео у ванбрачној заједници. До овог случаја није било пријава насиља у породици, а ово им је било прво дете. С обзиром на то да је обдукцијом утврђено да је смрт бебе уследила као последица батинања, случај је из вршачког тужилаштва пребачен у Више јавно тужилаштво у Панчеву.

- Случај насиља у породици је полицији у Вршцу пријављен још 25. јуна. Оцу је истог дана одређено задржавање у трајању од 48 сати, док му је дан касније одређен притвор - кажу из Основног јавног тужилаштва у Вршцу и наглашавају да се Т. М. и даље налази у притвору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Dragana

12.08.2020. 16:31

Lekari su već primetili "nešto sumnjivo"!Zašto ništa nije preduzeto???Monstrumu dožovotna,a "majci" 40 godina.I sterilisati oboje da više nikada ne postanu roditelji. Nikakva olakšavajuća okolnost ne postoji u ovakovom slučaju.Nikakva.

Spidy gonzales

12.08.2020. 16:33

tog monstruma nebi trebalo privoditi nego po kratkom postupku na licu mesta mučiti dok ne crkne kao jadni mali andjeo sto je preminuo nek mu je laka crna zemlja i nek bog podari rajsku baštu tom malom jadnom piletu

Realno

12.08.2020. 17:22

Da tuce svoju bebu ili bilo ciju,moze samo monstrum i bezmozgovic.Kazniti idiota maksimalnom kaznom zatvora,steta sto je smrtna ukinuta za ovakve imbecile i citav zivot da radi najteze fizicke poslove dok i sam ne umre.

Pantelija

12.08.2020. 19:40

Samo smrtna kazna! Taj skot ce, AKO zavrsi u zatvoru, lepo da zivi na racun svih nas. Monstrumi, i on i ta zenetina. Oboje zasluzuju smrtnu kaznu koja kod nas, NAZALOST, ne postoji a lekari koji pri prvom pregledu te jadne bebe nisu prijavili slucaj nadleznima, e oni bi trebali da "greju" zatvorske klupe.