МУЖ МИЛИЦЕ КОЈА СЕ УБИЛА НЕУТЕШАН: Бебо, зашто баш ја да видим како си себи одузела живот

Novosti online

среда, 12. 08. 2020. у 13:45

МУЖ МИЛИЦЕ КОЈА СЕ УБИЛА НЕУТЕШАН: Бебо, зашто баш ја да видим како си себи одузела живот

Фото: Фејсбук/Јован Јаковљевић

ЈОВАН Јаковљевић, супруг Милице (20) чије је тело пронађено надомак породичне куће у селу Осипаоница крај Смедерева, не може да се помири са њеном смрћу.

Он јој скоро свакодневно на Фејсбуку посвећује тужне песме, али и статусе. У првом који је објавио након што је тело пронађено каже да ће тешко без ње издржати.

Милица се обесила о стабло ораха у економском делу дворишта.

- Бебо моја, почивај у миру, никада те нећу заборавити, сваки минут мислим о теби, сузе ми саме иду. Не могу ни да замислим да те нема, тешко ћу без тебе, не могу стварно да издржим све ово, само кад би знала колико дана сам те тражио, колико ноћи непреспаваних, колико дана не могу да једем. И зашто баш ја да видим на који начин си себи одузела живот, волим те бебо много и увек ћеш бити у мом срцу. Анђели нека те чувају, бебо моја - написао је Јован.

Фото: Фејсбук/Јован Јаковљевић

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Naivni Gedža

12.08.2020. 16:04

Neutešan ili je proradila griža savesti? Po svemu sudeći ubila se zbog njega i njegovog lutanja. Zarobio je brakom mladu ženu a onda je ostavio usamljenu kući. Nije trebalo zbog idiota da digne ruku na sebe.

Cccc

12.08.2020. 23:26

Brises ljagu sa sebe tako sto visis na fejsbuku??? Da si bio dostupan ta zenu kada ti se obracala i zvala, jer treca smena ne traje ceo dan, ta jadba deca bi imala majku i zena bi bila ziva. Tvoje ponasanje je dovelo do ivice. Kakvi gadovi.

jedna žena

13.08.2020. 14:18

"Samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprespavanih, koliko dana ne mogu da jedem. I zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život." Koga ovaj žali, ženu ili sebe?