ЗАСТОЈ НА ПУТУ: Код места Влашка несрећа, обустављен саобраћај

Танјуг

среда, 12. 08. 2020. у 09:23

ЗАСТОЈ НА ПУТУ: Код места Влашка несрећа, обустављен саобраћај

Фото: А. Ровчанин

ЈП ПУТЕВИ Србије саопштили су да је на путу Младеновац-Мали Пожаревац (државни пут 1. Б реда број 25), у близини места Влашка, обустављен саобраћај због саобраћајне незгоде.

Алтернативни путни правац је преко Сопота и Раље.

Јавност ће благовремено бити обавештена о нормализацији саобраћаја на наведеном путном правцу.

На ауто-путу Е-75, на петљи Бежанијска коса, у смеру Београд-Шид, у дужини од 200 метара - данас од 10 до 17 часова радови на постављању портала. У току извођења радова за саобраћај ће привремено бити затворене крајња десна и возна собраћајна трака.

Владимировац - Алибунар,радови на санацији путно-пружног прелаза. У току извођења радова, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Београд-Панчево, до 24. августа радови на санацији оштећене мостовске ограде на Панчевачком мосту, смер Панчево - Београд. У зони радова, за саобраћај заузета десна а саобраћај ће се одвијати левом саобраћајном траком. Радним данима и суботом радови од 22 до 6.00 часова, а недељом од 7 до 17 часова.

Врдник - Ириг - радови до 30. октобра на санацији коловозне конструкције, у току извођења радова повремено долази до наизменичног пропуштања возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута, Келебији 120 минута,

Мали Зворник, 180 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)