ШТА ЈЕ ТЕОДОРА РАДИЛА ПРЕ СТРАШНЕ САОБРАЋАЈКЕ: Несрећа шокирала кафану, очевици испричали шта се дешавало

Novosti online

10. 08. 2020. у 19:51

ШТА ЈЕ ТЕОДОРА РАДИЛА ПРЕ СТРАШНЕ САОБРАЋАЈКЕ: Несрећа шокирала кафану, очевици испричали шта се дешавало

Илустрација Фото: М. Нићифоровић

ТИНЕЈЏЕРКА која је у суботу тешко повређена на пешачком прелазу на Кошутњаку у повратку из провода зове се Теодора Р. (19).

Она је кобне ноћи изашла у провод са друштвом у кафану у коју иначе често свраћа када су вечери резервисане за провод уз живу музику.

- Теодора је била супер расположена. Певала је, плесала са дечком и играла са другарицама. Десетак минута пред затварање кафане Теодора је кренула кући на Петлово брдо и док је прелазила улицу на њу је према речима очевидаца, налетела црвена шкода фабија и тешко је повредила. Возач се није ни заставио и одјурио је даље.

- Била је у флуоресцентно жутој хаљини и право је чудо како је возач није видео на пешачком. Изгледа да је био пијан или дрогиран и возио је страшно брзо иако је ограничење на том делу пута 40 километара на сат - рекли су очевидци несреће која је шокирала пуну кафану, пише "Република".

Аутомобил је тинејџерки огулио месо до кости потколенице и истргао стопало.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Ana

11.08.2020. 09:22

@Sky - To je sad najbitnije...zašto je restoran radio do 23h? Zato što su sporedne stvari vrlo bitne a krupni problem se stavlja pod tepih zato i jesmo propala zemlja. Nije bitno što gradom voze ovakvi ljudi, nije bitno što je devojku udario i pobegla, nije bitno što je dete životno ugroženo... Bitno je što kafana radi do 23h (inače odlukom dozvoljeno).

TRIGGER

11.08.2020. 20:10

@Ana - Nemojte me pogrešno razumeti, ali u moje vreme smo imali izlazak do 21:00h. Posle toga izlazili su samo problematični likovi. Kad pročitam da danas devojčica od 19 godina redovno izlazi do fajronta na živu muziku, onda mi to zvuči pomalo nerealno.