СПАСЛА ГА КАЦИГА: Мотоциклиста се закуцао у аутомобил, па летео неколико метара

Ј. ЋОСИН

понедељак, 10. 08. 2020. у 13:14

СПАСЛА ГА КАЦИГА: Мотоциклиста се закуцао у аутомобил, па летео неколико метара

Фото: Ј. Ћосин

МОТОЦИКЛИСТА М.М. (44) само пуком срећом успео је да преживи када је мотором при великој брзини налетео на путничко возило и директно се закуцао у њега.

Несрећа се догодила у понедељак око 7:30 у НИшавској улици, у близини нишке Тврђаве, а како кажу очевици, од силине ударца летео је неколико метара, те је право чудо да је преживео.

Хитна помоћ превезла га је у Ургентни центар НИш, где се утврђује степен повреде.

У полицији кажу да је обављен увиђај и да је о свему обавештено надлежно тужилаштво. За сада нема информација о незгоди у којој је учествовао „пежо“ краљевачких регистарских, ознака којим је управљао 41-годишњи мушкарац и мотор “јамаха”.

Према речима очевидаца, возач “пежоа” је највероватније хтео да скрене на паркинг, када је на њега налетео мотор.

- Прошао сам ту мало након несреће. Хитна помоћ већ је одвезла мотоциклисту, а како кажу, спасла га је само кацига и опрема, јер је налетео на ауто при великој брзини и летео је неколико метара. Какос у причали људи који су се ту затекли тада, возач “пежоа” није дао знак да хоће да скрене, па се мотор буквално закуцао у њега – каже за наш лист очевидац Стефан Каленић.

Подсетимо, ово је трећи удес који се у Нишу у последњих месец и по дана догодио на потпуно исти начин, али су у прва два мотоциклисти страдали на месту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)