ЈЕЗИВА ТУЧА КОМШИЈА У ГАЏИНОМ ХАНУ: Од расправе због плугова до покушаја убиства - тукли се моткама по глави!

Новости онлине

недеља, 09. 08. 2020. у 19:15

ЈЕЗИВА ТУЧА КОМШИЈА У ГАЏИНОМ ХАНУ: Од расправе због плугова до покушаја убиства - тукли се моткама по глави!

Дарко Дозет

ГРАДИМИР Т. (63) из села Горњи Барбеш у општини Гаџин Хан ухапшен је због покушаја убиства свог комшије Миодрага Н. (78), јер му је мотком разбио главу и поломио руку.

До бруталног обрачуна дошло је јуче око 13.30 сати у овом селу када су се њих двојица случајно срела, посвађала а затим и потукла.

- Градимир се након посете свом куму С. Т. враћао кући али му је успут позлило па се ухватио за плугове који су се налазили на путу а чији је власник Миодраг. То је био повод сукоба, јер је Миодраг почео да псује Градимира те да му у погрдном контексту помиње и родитеље. Градимира је то јако погодило, па му је рекао да му не дира оца и мајку. Међутим, Миодрага је то још више разјарило, дохватио је мотку и Градимира два пута ударио у главу. На његову несрећу, мотка му је испала, што је Градимир искористио и њоме је узвратио Миодрагу ударајући га више пута по глави све док није пао - објашњавају саговорници упознати са овим случајем.

- Градимир се вратио код свог кума и затражио да га одведе код лекара јер је имао повреде по глави. Међутим, када су кренули ка здравственој установи, наишли су на Миодрага који је лежао на путу. Кум је позвао Хитну помоћ па су обојица превезена у Клинички центар у Нишу где је установљено да је Градимир задобио лакше повреде али да је његов противник животно угрожен - наводе извори.

Више јавно тужилаштво је овај догађај оквалификовало као покушај убиства па је Градимир ухапшен. Након задржавања од 48 сати, биће приведен на саслушање тужиоцу.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)