ЗАЧУЛА САМ ВРИСКЕ - ДЕТЕ НЕ ДИШЕ! Нови детаљи смрти бебе у Краљеву, полиција разговарала са родитељима

Г. Ћировић

недеља, 09. 08. 2020. у 13:37

ЗАЧУЛА САМ ВРИСКЕ - ДЕТЕ НЕ ДИШЕ! Нови детаљи смрти бебе у Краљеву, полиција разговарала са родитељима

Фото: Г. Шљивић

У НЕЗАПАМЋЕНОЈ породичној трагедији која се у недељу, око осам сати ујутро, догодила у Краљеву, највероватније несрећним случајем од последица гушења преминула је беба Ј.Ј, дечак стар око месец дана.

Бебу је, како незванично сазнајемо, без знакова живота и како не дише затекла мајка у породичном стану у Улици Драгослава Богавца 27, познатијој као Градска колонија.

Фото: Г. Шљивић

Зграда у којој је преминула беба

Према незваничним информацијама, мајка је свог дечака подојила око три сата ујутро и потом легла да спава. Ујутру када је погледала своје најмлађе дете, оно није давало знаке живота. Убрзо је на место догађаја пристигла хитна помоћ која је бебу санитетским возилом превезла у краљевачку Општу болницу "Студеница" где су лекари, на жалост, констатовали смрт. Полиција је обавила разговор са родитељима и, како сазнајемо, за сада нико није приведен. Истрагу ће спровести Више јавно тужилаштво у Краљеву, а више околности под којима је беба преминула биће познато тек након обављене обдукције.

- Само што сам се пробудила зачула сам хистеричне вриске „Не дише!“, „Дете не дише!“. Недуго потом се гласно чула сирена хитне помоћи. У први мах нисам знала шта се десило, мислила сам да је нешто у вези короне, а када сам сазнала баш ме је потресло. Не познајем ту породицу, али је страшно то што им се догодило – каже једна од комшиница коју смо затекли у близини зграде у којој се трагедија догодила.

Како сазнајемо од осталих комшија, породица Ј. се у ту зграду Градске колоније са своје четворо деце недавно уселила, тако да их нису добро познавали.

- Виђала сам то троје старије деце напољу, а понекад и родитеље. Пре око месец дана добили су бебу, а ето десила им се права трагедија, тешка несрећа – додаје још једна комшиница. - Не знам шта бих вам још рекла. Страшно је када чујете овакве ствари.

Фото: Г.Шљивић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)