НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА ГА ВИШЕ НЕМА: Мистерија око утапања Александра и даље траје - другови очајни

Новости онлине

08. 08. 2020. у 21:02

НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА ГА ВИШЕ НЕМА: Мистерија око утапања Александра и даље траје - другови очајни

Фото: Фацебоок

- ПОТРАГА за Александром је трајала два дана, а тог дана када смо га нашли око 7 ујутру, тело је испливало на 20 метара од обале.

- Био је диван младић, познавао сам га цео живот пошто смо из истог села и још не могу да верујем да га нема.

Овим речима, неколико дана након трагичног догађаја на Бубличком језеру када је полиција пронашла тело 19-годишњег Александра П. из села Лукомир код Житорађе, прича његов другар из села.

Званичних информација о томе како је Александар настрадао још нема. Неће их бити све док не стигну резултати обдукције на коју је тело послато одмах након проналаска. Оно на шта би обдукција такође требала да одговори јесте да ли се иза Александровог утапања крије злочин.

- Чуо сам приче да је Александар можда убијен, али стварно не знам ништа о томе. Не само ја, не зна нико јер се чека шта ће полиција рећи. Оно што сигурно знам је какав је Александар био за живота. Према мени је увек био коректан, али и према другима. Немам буквално ниједну ружну реч да кажем за њега, а познајем га од малих ногу - прича и даље потресени младић који је замолио да остане анониман.

Теорија да је Александар убијен појавила се одмах након акције на Бубличком језеру, а према незваничним информацијама, полиција је обавила разговор са неколико особа.

Једна старија жена, како су "Новости" већ писале, испричала је полицајцима да је видела црни џип како долази до језера и како неки младићи из њега износе Александрово тело и бацају га у воду. Полицајци су идентификовали то возило и утврдили да нема везе са трагичним догађајем.

Подсетимо, кобног дана Александар је са другарима из села дошао на Бубличко језеро да се освежи, а истог дана, током поподнева, пријављен је његов нестанак.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)