НИСАМ ИМАО ПРИЛИКУ ДА СЕ ОПРОСТИМ ОД СИНА: Исповест оца убијеног Црногорца у Њујорку

Е. Х.

субота, 08. 08. 2020. у 09:00

НИСАМ ИМАО ПРИЛИКУ ДА СЕ ОПРОСТИМ ОД СИНА: Исповест оца убијеног Црногорца у Њујорку

Фото приватна архива

У ПУЦЊАВИ у Квинсу у Њујорку у четвртак око 4.30 убијен је Санел Мусић (21), пореклом из Црне Горе, док је његов пријатељ (19) тешко рањен.

Према писању "Њујорк поста", Мусић је седео у аутомобилу, док је Љешњанин стајао испред возила на углу 91. улице и 85. авеније, када је засад непозната особа у њих пуцала из тамног "седана".

Од задобијених повреда у главу и труп, Мусић је преминуо сат и по након пријема у болницу. Његов пријатељ рањен је у руку, а због обилног крварења, како преносе амерички медији, налази се у животној опасности. Полиција испитује мотиве овог напада.

Санелов отац Орло Мусић изјавио је да се последњи пут са сином чуо око 15 сати и да му је овај рекао да ће касније доћи кући.

- Нисам имао прилику да се опростим од сина, нису ми дозволили да га видим у болници - казао је Орло за "Њујорк пост". - Мој син је био невероватан. Био је пун потенцијала, али му је, као америчком грађанину, живот био безвредан, с обзиром на то да је убијен на улици. Волео је трчање и био је усред тражења посла. Због ковида чекао је да се ситуација стабилизује. Сви су шокирани. Црну Гору смо напустили да спасемо животе, а овде их губимо.

Према ономе што су објавили амерички медији, Санел је најмлађе од петоро деце и рођен је у САД. Његови родитељи у ову земљу су из Црне Горе дошли пре 24 године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)