НА НОВЧАНИЦИ ОД 10 ДИНАРА ОСТАВИО ПОРУКУ, ПА ПОВУКАО ОБАРАЧ: Исповест оца коме се син убио код цркве у Барајеву!

Novosti online

петак, 07. 08. 2020. у 19:37

НА НОВЧАНИЦИ ОД 10 ДИНАРА ОСТАВИО ПОРУКУ, ПА ПОВУКАО ОБАРАЧ: Исповест оца коме се син убио код цркве у Барајеву!

Фото: Depositphotos

СИНА сам сахранио на његов рођендан - каже отац Н.Р. (38) који је извршио самоубиство 30. јула у Барајеву недалеко од цркве.

Отац каже да не зна зашто је његов син то урадио, али да сигурно нема везе нити са празником (Н. Р. је извршио самоубиство на дан Огњене Марије - прим.аут.), нити са црквом.

- Дан раније отишао је код бивше девојке у Барајево, а шта се тамо десило не знам. Имао је добар посао, није нам се жалио да има било какав проблем. И да је имао, решили бисмо. Ово никако није решење - прича очајни отац и додаје да би желео да сазна истину.

Он додаје да Н. Р. није има пиштољ и да не зна одакле му ни када га је набавио.

- Наводно, тај пиштољ је с Косова, али не знам одакле му и ко му га је дао или продао. Кад су га нашли, нашли су пиштољ, али и новчаницу од 10 динара на којој је написао "Опростите" и мој број телефона - каже потресени отац борећи се са сузама.

Каже да је после синовљеве смрти у његовом компјутеру видео да је покушао да рефинансира кредит код банке, али да не зна да ли је успео и колико је новца имао. Случај самоубиства Н. Р. преузело је тужилаштво.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)