ШТА СЕ ДЕСИЛО У СТАНУ НА СЛАВИЈИ У ДЕЛИГРАДСКОЈ? Обдукција Александровог тела даће ОДГОВОР

С. Ј. М. - З. У.

петак, 07. 08. 2020. у 10:00

ШТА СЕ ДЕСИЛО У СТАНУ НА СЛАВИЈИ У ДЕЛИГРАДСКОЈ? Обдукција Александровог тела даће ОДГОВОР

Фото ВН

ВИДЕО сам девојку на тераси, изгледала је веома уплашено и дезоријентисано. Видело се да је страх због нечега у стану и да не сме тамо да се врати.

Ово је јуче у истрази против Сање Р. (27), која се терети да је убила Александра Обадића (51), у Вишем тужилаштву у Београду испричао комшија из суседне зграде у Делиградској улици на Славији, који је тог јутра и позвао полицију. Њено чудно понашање, узнемиреност и страх, њему су се учинили необичним и сумњивим. Полиција је брзо дошла и уз помоћ ватрогасаца обила улазна врата стана и унутра затекла Обадића на поду и престрашену Сању.

ПРИТВОР

САЊА Р. се налази у притвору, који јој је одређен због опасности од бекства, могућег утицаја на сведоке у истрази и узнемирења јавности. С обзиром на то да су сведоци испитани, да се више не може рећи ни да је јавност узнемирена откако се сазнала прошлост убијеног Обадића, могуће је да ће јој притвор бити продужен само због опасности од бекства, јер има црногорски пасош.

Како смо сазнали, јуче је саслушан и син покојног Обадића, који је дао уопштен исказ и за сада се није изјаснио да ли се придружује кривичном гоњењу Сање Р. Није се изјашњавао ни о томе да ли су његов отац и Сања Р. можда били у неком емотивном односу, већ је рекао само да је знао да су се њих двоје дружили. Казао је да ју је упознао неколико месеци раније и да су му деловали као пријатељи.

Вићентије Даријевић, бранилац Сање Р. казао нам је да она раније није имала сукобе са законом и да је студирала економију.

- Она је сада прилично психички узнемирена, јер је све што се десило огроман стрес за њу - казао нам је Даријевић.

- Прегледана је у затворској болници и установљене су јој бројне повреде по телу. То указује да је била нападнута, можда и животно угрожена и да се озбиљно бранила. Она је ситна, није тежа од 50 килограма, а рекли су ми да је Обадић био сигурно дупло тежи.

Како нам каже Даријевић, још се чека налаз обдукције тела Обадића, који ће показати од чега је он тачно настрадао. Такође, треба да се упореде његове и Сањине повреде, што ће дати пунију слику о томе шта се тог кобног јутра догодило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Svetlo u tunelu

07.08.2020. 14:08

Toliko je zena ubijeno koje nisu uspele da se odbrane od nasilnika kao ova devojka. Jos ako je otkriveno da je ubijeni vec ranije osuđivan za napade na zene, ovoj devojci treba dati priznanje a ne da je u zatvoru. Podrska advokatu da je oslobodi.

Darko

07.08.2020. 20:04

Strasno je oduzeti nekome zivot, ali u ovom slucaju, devojku treba nagraditi, a ne osuditi. Na zalost kod nas u pravosuđu tesko je dokazati nevinost. Nju i advokata ceka velika borba za pravdu i istinu.