УКРАО НОВАЦ ЗА ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ: Паре намењене ЛЕЧЕЊУ малог Милоша је БЕСРАМНО узео, а оправдање му је ПОРАЖАВАЈУЋЕ

Novosti online

четвртак, 06. 08. 2020. у 19:12

УКРАО НОВАЦ ЗА ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ: Паре намењене ЛЕЧЕЊУ малог Милоша је БЕСРАМНО узео, а оправдање му је ПОРАЖАВАЈУЋЕ

Снимак надзорне камере

ПРОТИВ 48-годишњег Чачанина Горана Н. биће поднета кривична пријава у редовном поступку због бесрамне крађе новца из кутије за хуманитарну помоћ малом Милошу Зарићу!

Срамни поступак средовечног Чачанина 3. августа овековечен је на видео-запису надзорне камере киоска фаст-фуда у Скадарској улици у Чачку. На снимку, који је убрзо постављен на друштеве мреже и шокирао све који су га погледали, види се како један мушкарац, без икаквог срама, завлачи руку и вади новац из кутије у којој је прикупљана хуманитарна помоћ за малог Милоша. За то време, други мушкарац га "прикрива".

Полиција је убрзо идентификовала обојицу актера срамног снимка и привела их.

- Осумњичени је свој поступак покушао да оправда тиме да је био пијан и посвађао се са радницима фаст-фуда. Тако револтиран ставио је руку у кутију. Тврдио је да му није намера била да украде паре, већ је све урадио јер је био бесан. Тужилаштво је одлиучило да пријава против њега буде поднета у редовном поступку, као и да поступању Н. К, који је такође на снимку, нема елемената кривичног дела - каже извор блиског истрази.

Након што је на друштвеним мрежама освануо снимак бестидне крађе, огласила се и породица малог Милоша Зарића, који чека на терапије и моменат када ће потрчати за лоптом.

Фото: "Буди хуман"

– Када ми је супруг послао снимак који су забележиле камере за надзор овог фаст-фуда, у првом тренутку нисам знали да ли да будем бесна или да плачем. Била сам у неверици. На неколико места у Чачку поставили смо кутује у које људи могу да убаце новац, колико ко може, како би помогли мом сину да потрчи за лоптом и изговори „мама“. И ви онда видите снимак на ком неко прво „мућка“ кутију да види да ли има нешто унутра и процени да ли има сврхе да се „помучи“, а онда завлачи руку и узима новац. Новац намењен првом кораку мог сина. Па како бисте се ви осећали?" – упитала је дечакова мајка Слађана, а пренели су медији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)