НЕГИРА ТРГОВИНУ ЉУДИМА: Михајло Максимовић пред судом признао посредовање у проституцији

Ј. Д. Љ.

среда, 05. 08. 2020. у 21:19

НЕГИРА ТРГОВИНУ ЉУДИМА: Михајло Максимовић пред судом признао посредовање у проституцији

Михајло Максимовић / Фото: З. Јовановић

У ВИШЕМ суду у Београду у среду је изношењем одбране настављено суђење Михајлу Максимовићу, који слови за наводно најпознатијег естрадног макроа и који се, као и његов брат Душан Миленковић, терети за трговину људима и посредовање у проституцији.

Суђење је одржано без присуства јавности, а како "Новости" сазнају из извора блиских правосудним органима, Максимовић је у среду детаљно изнео своју одбрану и даље негирајући трговину људима, али признајући посредовање у проституцији.

Он је испричао како се упознао са све три девојке, тврдећи да је то било на њихову иницијативу. Наводно, они су били у добрим односима скоро две године, колико су девојке "радиле", а све је било на добровољној бази.

Максимовић је инсистирао на томе да никада и никога ни на шта није приморавао, нити је било која од девојака била жртва. Он тврди да су две од три девојке промениле свој однос према њему и причу о целој ситуацији тек када су ухапшене, док су биле са клијентелом турског порекла, и онда су сву кривицу свалиле на њега, говорећи да су оне жртве у целој причи.

Оптужени је такође до детаља испричао и да се трудио да уредно води свој посао и књиге, по угледу на многе западне државе где је то легално, не знајући да је то нелегално у Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)