СРЦЕ УДАРИЛО ЈАКО? Завршена обдукција тела Милорада Л. (72) из Прокупља

Д. З.

среда, 05. 08. 2020. у 20:48

СРЦЕ УДАРИЛО ЈАКО? Завршена обдукција тела Милорада Л. (72) из Прокупља

Кућа због које су се спорила браћа / Фото Д. З.

УЗРОК смрти Милорада Л. (72), чије је тело пронађено у башти покрај куће у селу Доња Драгања код Прокупља 25. јула, највероватније је срчани удар, сазнају "Новости" из извора блиског истрази.

Иако ће резултати обдукције бити достављени у тужилаштво тек у четвртак, по информацијама које имамо, несрећни човек највероватније није преминуо од ударца мотиком, током сукоба са рођеним братом Живорадом Л. (73).

Како смо сазнали, Милорад је био срчани болесник и недељу дана уочи трагедије лежао је у болници, а очекивао је и операцију. После несреће у башти, приведени су Милорадови брат и снаја, којима је одређен притвор због сумње да су га усмртили, односно прикривали злочин. - На Милорадовом телу било је хематома, односно модрица по глави, куковима и ногама, али ниједна од тих повреда није на први поглед изгледала смртоносно - сазнају "Новости".

Поред тела пронађена је мотика за окопавање баште којом су, како се верује, супружници или једно од њих задали више удараца Милораду. Двојица браће посвађала су се око међе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)