УДЕС НА АУТО-ПУТУ: Пробио банкину, излетео са коловоза, испревртан завршио на ливади

Танјуг

среда, 05. 08. 2020. у 19:25

УДЕС НА АУТО-ПУТУ: Пробио банкину, излетео са коловоза, испревртан завршио на ливади

Ненад Живановић

НА ауто-путу Е-75, код Руишке Реке, пре Ражња, смер Ниш - Београд, путничко возило ударило у заштитну ограду у зауставној саобраћајној траци и излетело са коловоза.

Возило се преврнуло на кров и налази се у зеленом појасу. Екипе су на терену и у зауставној саобраћајној траци, саопштило је после 18 часова ЈП "Путеви Србије".

Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја на том путном правцу.

Ауто-пут Чачак - Београд, саобраћај је преусмерен из возне у претицајну саобраћајну траку на улазу у тунел Шарани, док се саобраћај одвија нормално у самом тунелу.

Ауто-пут Уб - Обреновац, километар пре искључења за Обреновац, од 07 до 16 часова, изводе се радови на постављању звучно изолационих зидова, за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна трака током 24 часа, јер ће остајати постављена саобраћајна сигнализација и после 16 часова.Петља Смедерево југ , на мосту преко железничке пруге Топчидер - Мала Крсна у саставу петље за везу ауто-пута Београд - Ниш са Смедеревом, саобраћај нормализован - одвија се у обе коловозне траке, након радова који су се изводили на санацији моста.

Сомбор - Обилазница око Сомбора, до 7. августа до 16.00 часова, радови на машинском крпљењу ударних рупа. У зони радова саобраћај је регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15:

-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,

-на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,

-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)